RainbowNails voor mooie natuurlijk verzorgde nagels.

Ik zal mij even voorstellen, Mijn naam is Mirella Smit en ik ben 48 jaar. In 2020 ben ik begonnen met de opleiding Allround Nagelstyliste, deze opleiding heb ik in mei 2021 met een goed gevolg afgerond. Daarnaast heb ik nog deelgenomen aan losse workshops zoals polypaste, rubberbase en babyboom waar ik certificaten voor heb behaald. Sinds eind juni 2021 is mijn nagelstudio RainbowNails geopend.

In mijn studio werk ik uitsluitend met een flexibele gel genaamd Rubberbase. Rubberbase is een flexibel product dat de natuurlijke nagel verstevigd en het een mooie natuurlijke uitstraling geeft. Tevens zorgt het voor een perfecte hechting van de gelpolish. Omdat rubberbase flexibel is buigt het mee met de natuurlijke nagel, rubberbase verstevigd en is daarom ook uitermate geschikt voor breekbare en zwakke nagels.

Deze flexibele gel is er in meerdere zachte tinten zoals Pink, Taupe, Peach, Milky White etc Je kunt rubberbase gebruiken met een topcoat voor een natuurlijke uitstraling van je nagels maar je kunt er ook een mooie gelpolish in elke gewenste kleur overheen zetten. Ook is het natuurlijk mogelijk om nog een stapje verder te gaan, denk aan glitters, nailart, leuke details op 1 of 2 nagels.

Bekijk mijn Facebook pagina